Website ontwerp & ontwikkeling

Klaar om je digitale aanwezigheid te versterken? Behaalt je huidige website niet de gewenste resultaten? Of ben je simpelweg toe aan een nieuwe website? VisualStar begeleid je van A tot Z bij het maken van of optimaliseren van je website. Samen bouwen we een website die volledig afgestemd is op de noden en wensen van jouw klanten. Bij Visualstar houden we van transparante communicatie zodat we beiden kunnen genieten van een goede samenwerking.

Het belang van een goede website.

Als organisatie is een website natuurlijk het ideale uithangbord voor al jouw diensten en producten. Een goede website zorgt voor een beter imago, een grotere online zichtbaarheid en meer verkoop. Redenen genoeg om hier wat extra aandacht aan te besteden. Het design van jouw website beslist of bezoekers jouw bedrijf al dan niet in overweging zullen nemen. Kiezen voor professioneel webdesign heeft vele voordelen; zo zorgt het voor een correcte representatie van je organisatie. Het maakt ook dat je sneller vindbaar bent in de zoekmachine, wat zal resulteren in meer leads en uiteindelijk ook meer omzet.

Alle succesvolle samenwerkingen
starten met een goed gesprek.

Stap 1: Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we uitgebreid wat jouw doelen en verwachtingen zijn zodat we vanaf de start op dezelfde lijn zitten.

Start met strategie
een goed gebriefde designer is er twee waard!

Stap 2: Nadat we een duidelijk begrip hebben van de activiteiten van jouw bedrijf en de doelstellingen van jouw webproject, starten onze designers meteen met het uitwerken van een eerste visuele voorstelling van je website. We maken een mock-up om je een eerste voorproefje te geven van wat je kan verwachten.

Validate proof of concept. Go!

Stap 3: Ligt de interactieve mock-up visueel in lijn met jouw gedachten? Dan maken we een interactieve onlineversie van het door jou gekozen design. Dit is een goede voorstelling om te kijken hoe het er in werkelijkheid uit zal zien.

Flexibiliteit dragen wij hoog
in het vaandel.

Stap 4: Vervolgens zitten we samen en overlopen we jouw gloednieuwe website. Het is te allen tijde mogelijk om wijzigingen aan te brengen, zodat de website 100% aan jouw wensen voldoet.

Website Launch. Ready set go!

Stap 5: Nu zijn we helemaal klaar om jouw website online te zetten! Hierna kan je zelf kiezen voor een korte opleiding in WordPress, waardoor je zelf inhoudelijke aanpassingen kan gaan maken binnen je website. Je kan achteraf uiteraard nog altijd beroep doen op ons voor verdere wijzigingen.

Enkele referenties.

Enkele referenties.

Klanten reviews

Na lang sukkelen met een marketing agency uiteindelijk bij Greg en zijn team uitgekomen. Vanaf moment 1 was er vertrouwen langs beide kanten. Open en transparante samenwerking, deadlines worden perfect uitgevoerd, opvolging is vlekkeloos en op elk probleem wordt een correcte oplossing aangeboden.
Maxime Minne
CEO Trapmann

Investeer in je digitale aanwezigheid.

Een digital first approach is super belangrijk anno 2021!

kmoportefeuille
Elementor Experts