Branding & design

Iedereen is uniek, dat geld ook voor bedrijven en merken. Consumenten zijn op zoek naar bedrijven waarin ze geloven en een deel van willen uitmaken. In een snel evoluerende wereld is er meer nodig dan goede diensten leveren. Verbondenheid creëren met de consument is key!  Door een unieke storytelling maak je van jouw bedrijf een uniek en sterk merk. Bij Visualstar helpen we je met het vertellen van jouw krachtig verhaal.

Wat is branding?

Branding is veel meer dan een mooi logo of een passende huisstijl. Het gaat veel verder dan dat en bestaat uit alle handelingen, acties of creaties vanwege een bedrijf die bijdragen aan een welbepaald handelsmerk. Een belangrijk deel daarvan is het delen van waarden en normen door middel van transparante communicatie naar alle stakeholders.

Waarom branding belangrijk is.

Consumenten en bedrijven zijn veel sneller geneigd om in zee te gaan met identiteiten waarmee ze een verbondenheid voelen of waarin zij zichzelf in herkennen. Engagement genereren is dus de boodschap! Er is niets zo aantrekkelijk als een zelfzeker bedrijf dat dit ook uitstraalt. Trek daarom je eigen persoonlijkheid en design door en creëer cohesie doorheen al je media platformen. Met onze uitgebreide expertise begeleiden we jou graag in de verkenningstocht naar jouw  brand story.

Onze aanpak

Co-creatie

Ideation

Design sprints

Let's get to it!

Onze brandstrategen en designers staan paraat om met jou te sparren over je merkstrategie en om jouw ideeën vorm te geven en in een mooi jasje te steken. Wij zoeken uit wat jou als bedrijf uniek maakt en hebben oog voor wat jij belangrijk vindt. Wij helpen jou bij het ontwerpen van visuele elementen die perfect passen bij de sector en diensten van jouw organisatie. Van strategie tot creatie, wij begeleiden je graag met jouw branding traject.

Enkele referenties.

Enkele referenties.

Klanten reviews

Na lang sukkelen met een marketing agency uiteindelijk bij Greg en zijn team uitgekomen. Vanaf moment 1 was er vertrouwen langs beide kanten. Open en transparante samenwerking, deadlines worden perfect uitgevoerd, opvolging is vlekkeloos en op elk probleem wordt een correcte oplossing aangeboden.
Maxime Minne
CEO Trapmann

Investeer in jouw merk.

Wij helpen jou in jouw ontdekkingstocht naar jouw brand story.

kmoportefeuille
Elementor Experts