Social media

Iedereen is uniek, dat geld ook voor bedrijven en merken. Consumenten zijn op zoek naar bedrijven waarin ze geloven en een deel van willen uitmaken. In een snel evoluerende wereld is er meer nodig dan goede diensten leveren. Verbondenheid creëren met de consument is key!  Door een unieke storytelling maak je van jouw bedrijf een uniek en sterk merk. Bij Visualstar helpen we je met het vertellen van jouw krachtig verhaal.

Starten met social?

Jouw verhaal vertellen en je digitale aanwezigheid versterken? Dat kan via sociale media!
We starten vanuit jouw doelstellingen en gaan op zoek naar jouw doelgroep door online interactie te creëren via interessante content en top copy. Je boodschap verspreiden en jouw target audience vinden? Dat doen we via reclame campagnes waar we nauwkeurig de resultaten van opvolgen, bijsturen en rapporteren.

Geen content? No problem.

Creatieve content? Thought you would never ask. Wij zijn experten in content creatie en komen langs met fototoestellen en videocamera’s. Ter plekke of op locatie, zolang dit maar in jouw verhaal past.

Start je met social? Dan is content creatie mee vervat in onze dienstverlening zodat we vanuit diverse invalshoeken jouw verhaal kunnen vertellen.

Onze aanpak

Workshop

Strategie

Content Creatie

Meetbaar resultaat

Let's get to it!

Onze marketeers en designers staan paraat om met jou te sparren over je social media en om jouw bedrijfsverhaal en reclame campagnes te verspreiden. Wij zoeken uit wat jou als bedrijf uniek maakt en hebben oog voor wat jij belangrijk vindt. Wij helpen jou bij het ontwerpen van al jouw campagnes en social posts. Van strategie tot content creatie, wij onderhouden graag al je sociale media kanalen.

Enkele referenties.

Enkele referenties.

Investeer in jouw merk.

Wij helpen jou in jouw ontdekkingstocht naar jouw brand story.

Klanten reviews

Na lang sukkelen met een marketing agency uiteindelijk bij Greg en zijn team uitgekomen. Vanaf moment 1 was er vertrouwen langs beide kanten. Open en transparante samenwerking, deadlines worden perfect uitgevoerd, opvolging is vlekkeloos en op elk probleem wordt een correcte oplossing aangeboden.
Maxime Minne
CEO Trapmann
kmoportefeuille
Elementor Experts